116 stranica u boji | vrhunski tisak | izlazi dva puta godišnje
Aktualni broj Naručite poštom WebShop Newsletter Blog O nama Kontakt

O nama

 

Tko stoji iza časopisa “Oldtimer Club”?

 

Tvrtka Medijska Osobnost d.o.o. osnovana je 1994. i od tada se bavi organiziranjem medijskih kampanja, odnosima s javnošću, TV produkcijom, web dizajnom, grafičkim dizajnom, objavom radio spotova i TV reportaža...

 

1998. započinjemo sa produkcijom specijalizirane TV emisije Auto Moto Nautic Vision. Kroz svoje rubrike obrađujemo teme vezane uz auto i moto industriju i nautiku. TV emisija se kontinuirano emitira do danas.

2015. pokrećemo kolekcionarski časopis Oldtimer Club. Ovo jedinstveno izdanje (magazine book) prodaje se na kioscima, a cijela kolekcija dostupna je u knjižarama svih većih gradova u Hrvatskoj.

2017. izdajemo knjigu Makinja ča sama trče autora Valtera Firića. Knjiga po prvi put otkriva gotovo nepoznate povijesne činjenice o dolasku prvog automobila u Split.

Od 2018. organiziramo Oldtimer Promo Tour. Riječ je o događaju koji nudi jedinstveni doživljaj na prekrasnim lokacijama, upoznavanje krajolika i očuvanje povijesne baštine oldtimer vozila.

Prodajna mjesta:Knjiga: Makinja ča sama trče

- Broj stranica: 252
- Tvrdi uvez
- Format: 27.5 cm

Knjiga po prvi put otkriva gotovo nepoznate povijesne činjenice o dolasku prvog automobila u Split. Ona iz kulturološkog kuta govori o fenomenu motorizacije koji je vrlo brzo osvojio Splićane.

cijena: 249kn

Prodajna mjesta: